avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare oras loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare oras loc de munca

Buna,

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o informatie? Am inteles ca exista o prevedere legala conform careia o persoana care schimba orasul si locul de munca primeste o compensatie de la stat. Exista intr-adevar asa ceva? Daca da, puteti sa imi spuneti exact legea sau exact ce prevede, care sunt conditiile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:04, 29 Iulie 2011
Exista un program al MTDR pentru tinerii pana in 35
Crezi ca ai putea sa imi dai mai multe detalii?

Sau ar putea cineva sa imi spuna numarul legii?
Ms mult Alex, dar nu este deloc ceea ce ma intereeseaza. Nu vreau sa fac proiect pe M112, ci este vorba despre un act normativ care prevede o prima de instalare pentru persoanele care isi schimba locul de munca mutandu-se in alt oras la o distanta mai mare de 50 km fata de locul initial.
Nu cunosc care este actul normativ pe care il foloseste ANOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la peste 50 km. filipdorin filipdorin Am 46 de ani ,nu lucrez nicaieri dar nici nu primesc ajutor de somaj,deci nu sunt inregistrat ca somer.Pot beneficia de prima de instalare oferita de guvern ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare - schimbare domiciliu sorin07 sorin07 Am o problema, nelamurire. E art. 75 din legea nr. 76 / 2002, persoanele care în perioada în care beneficiază de indemnizaţie de somaj se încadrează, ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare un idiot un idiot Conform discuțiilor dumneavoastră trag concluzia că de acest drept beneficiază doar cei ce sunt deja în șomaj. Dacă fac naveta de peste 8 ani de zile, ... (vezi toată discuția)