avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legitimitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legitimitate

daca casa a fost trecuta in programul de demolare-reconstructie anul trecut in urma inundatilor la care nu avem facuta mostenirea si nici nu am demolato din cauza fratilor la care ei mau dat in judecata avind procesu in septembrie as vrea sa stiu daca ei mai au drept la casa deoarece tin sa mentionez ca eu am reparat pe bani proprii 80/'' din ea va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:23, 28 Iulie 2011
La care ei v au dat in judecata, au si dansii dreptul! Ca de... Mostenirea trebuie facuta! Si autorizatia de demo are tb sa o obtineti daca vreti sa demolati, la care ei au si dansii dreptul ca sunt mostenitori... Si uite asa la Casa aceea care se va demola la care dvs ati investit 80% din ea, aveti pt cheltuielile facute un drept de creanta impotriva fratilor dvs, la care nu stiu cat mai e de actualitate ca acea Casa este demolabila, la care ......
Sau va refereati la inundatii... La care nu ati facut mostenirea?
ca mostenitori legali fratii dvs au dreptul la cota lor din casa. dvs beneficiati de un drept de creanta pt investiile pe care le-ati facut in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura reprezentare notariat dezbatere mostenire toma dumitru toma dumitru acum 2 ani, tatal a decedat,si eu nefiind in tara am fost solicitata telefonic de sora mea pt a trimite o procura prin care sa ma reprezinte in ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor zambetdesoare zambetdesoare Ati putea sa ma ajutati cu un sfat legal intr o problema? Bunicul meu a murit in 1990, In 1991 are loc dezbaterea de mostenire, fiind 6 frati dintre care si ... (vezi toată discuția)
Mostenire dobreroland dobreroland Buna ziua, Vrem sa investim in casa parinteasca, pentru care tatal are certificat de mostenitor. Dupa divortul parintilor casa a fost inchiriata. ... (vezi toată discuția)