avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

buna ziua
in ce conditii se pot viziona imaginile dintro statie peco,ptr a vedea daca soferul meu fura????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 29 Iulie 2011
Asezat cat mai confortabil..)..Lasand gluma la o parte (ca nu m-am putut abtine)...fiindca ati pus aceasta intrebare pe sectiunea dreptul muncii, daca faceti rost de orice dovezi care va pot ajuta la instrumentarea unei cercetari disciplinare legate de o abatere de la disciplina muncii, inclusiv furt, atunci nu e o problema daca respectati toti pasii legali, referat disciplinar, convocare, ancheta,etc....decat in cazul in care sanctiunea dispusa de angajator va fi contestata, ceea ce dealtfel se poate intampla in multe cazuri unde dovezile nu sunt concludente. Ca si posibil caz penal, trebuie sa sesizati organele competente, ele pot solicita in cazul deschiderii unei anchete, inregistrari video,etc...dar nu sunt eu cel mai in masura sa va dau toate aceste detalii, ar fi bine sa consultati un avocat specializat pentru acel caz....
florinmanea a scris:

buna ziua
in ce conditii se pot viziona imaginile dintro statie peco,ptr a vedea daca soferul meu fura????

Nu este nevoie sa faceti asa ceva .. se poate face o expertiza care sa stabileasca daca ati fost pacalait sau nu ... de asemenea, puteti depune plangere penala impotriva salariatului daca considerati ca a savarsit o fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara rdk67 rdk67 buna ziua, este corect sa concediez disciplinar, un salariat pe care l-am prins (se vede pe camera video) ca fura, chiar daca furtul este ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns.... mih1977 mih1977 in iunie 2010 am prins o angajata ca fura din sertat anumite sume de bani cind era singura in magazin , sub motivul ca-si facea cumparaturi personale ( punea ... (vezi toată discuția)
Tainuire la furt ifrimcristina ifrimcristina am o problema cu un angajat care a tainuit un furt , este este in cercetari la politie si eu i-am facut cercetare disciplinara, el a recunoscut si in fata ... (vezi toată discuția)