avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie pt consumul de apa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie pt consumul de apa

Unde ne putem adresa locuitorii unui bloc cu o sesizare/plangere pt surplusul de consum de apa care ne este introdus ilegal.Sesizarea trebuie sa fie introdusa personal de fiecare localnic sau se poate face o sesizare comuna de catre toti localnicii,ce trebuie sa cuprinda aceasta sesizare si in baza carui temei legal o putem realiza?multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:28, 28 Iulie 2011
Initial presedintelui asociatiei prin care sa cereti sa va arate facturile si formula de calcul. Dupa acea la primarie.
Trebuie sa precizati cine va baga mai multi metri cubi de apa decat considerati ca ati consumat? Daca e vorba de asociatia de proprietari atunci cand calculeaza listele de plata, atunci aveti posibilitatea sa va adresati cenzorului, presedintelui, apoi chiar catre departamentul din primarie care se ocupa cu relatia cu asociatiile de proprietari. Aici depinde si de gravitatea faptei. Sesizarea e individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Index apometre ciancu ciancu As avea mare nevoie de un sfat. La asociatia de locatari de care apartin, in ultimele doua luni, la toti locatarii sunt adaugati multi metri cubi de apa ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc fura la intretinere ContSters329218 ContSters329218 Buna ziua, Va rog mult sa ma indrumati pentru ca nu stiu unde sa reclam urmatoarea situatie: lunar, eu dau consumul apometrelor iar administratorul imi pune ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere andrei227 andrei227 buna seara, am doua situatii la care as vrea sa primesc niste sfaturi daca se poate.. eventual cu citate din lege. 1. daca la cumpararea unui imobil, ... (vezi toată discuția)