Buna dimineata.Nu stiu exact in care categorie de forum sa scriu.Am facut un abonament la cosmote in data de 22.07.2011.Factura se emite in 16 a fiecarui luni. In contract NU descrie minutele pe perioada cuprinsa intre data activarii contractului si data emiterii primei facturi.Mai am un abonament mai vechi si acolo descrie minutele ce le aveam pana la emiterea facturii,(descrierea proratei,in peroada x aveti la dispozitie x minute.)Eu vreau sa stiu cate minute am, sa ma incadrez in ele, am sunat la ei si mi-au spus ca o sa vad pe prima factura.Dar pana atunci?E normal?Am trimis email la ei si tot asa mi-au zis,daca le depasesc,am sa le platesc.Asta este un raspuns?Nu merg la opc,pana nu vine factura,dar nici nu vorbesc de pe telefon,ca nu stiu cate minute am.Ce pot face,astept factura si vad atunci.Dar nu e corect,in contract trebuiau descrise minutele alocate pana la emiterea facturii.Am sa caut, daca este la cosmote formular de reclamatii,dar tot de la relatii clienti iti raspund si tot aia imi spun.Dar ar trebui verificate contractele astea de cei de la opc sau ANRC-ul(daca am scris bine).Va multumesc
Bună ziua,
Se pare că serviciile COSMOTE sunt mai slabe în ultima perioadă...La serviciul lor de 1234 nu răspund....Trebuie să vă adresaţi cu reclamaţie scrisă la OPC...În ceea ce priveşte contractul încheiat...este adevărat ar trebui supervizat de către OPC sau ANRC...Măcar formularul trebuie avizat...Aici e problema...Vă rog să mă ţineţi la curent cu răspunsurile primite
Incercati sa trimiteti un sms fara text la 1515 si ar fi normal sa primiti informatiile cerute.Toata incurcatura vine de la celalalt abonament caci au vrut sa le faca la ambele aceeasi data de facturare pt a emite o singura factura.Puteti sa va calculati singur minutele pe care le aveti la dispozitie in felul urmator:inmultiti minutele de la fiecare sectiune cu nr de zile de la data in care ati incheiat contractul si pana la data de facturare,scadeti 3 zile si impartiti rezultatul la 31.In cazul dvs eu am calculat ca fiecare sectiune (minute nationale,minute in retea,sms-uri in retea) trebuie inmultita cu 22 si impartita la 31.
Exemplu: daca abonamentul are 90 min nationale,dvs aveti disponibile pana la data de emitere a primei facturi 63 minute.
Multumesc ptr raspuns,mi-am calculat eu cam cate minute am la dispozitie,si nu prea il folosesc,imi notez toate apelurile facute,la sms 1515 tot acelasi msg imi vine:"acest serviciu va deveni disponibil dupa urmatoarea factura.Va multumim ptr intelegere."Astept sa vina factura in data de 16,poate de aceea fac ce vor,ca noi nu facem nimic in privinta asta,de ex.sa mergem la OPC sau ANRC.Comoditatea se plateste.La serviciul relatii clienti,mi s-a raspuns la email,ca informatia se gaseste DOAR pe factura detaliata.Citez:"In cazul in care ati depasit nr de minute alocate pt aceasta perioada,pe factura vor figura cu un anumit cost toate aceste apeluri efectuate peste nr de minute gratuite alocate."Dar nr de minute alocate ar trebui stipulate in contract,asa cum era in contractul vechi.Oricum e vina noastra ca nu facem nimica.Va multumesc ptr raspunsul dvs.