avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

Buna ziua !
Am lucrat la o Sc (Agroline Trading cui.21050087)din 2008/2011luna ianuarie sidin octombrie 2010 inclusiv ianuarie 2011 nu am putut sa-mi mai recuperez remuneratia pe ultimile luni, fapt ce a dus la intrarea mea in somaj.Ce trebuie sa fac ? am facut sesizare la itm ilfov unde sc este inregistrata, dar am primit un raspuns negativ,Sa-i dau in judecata.binerinteles ca am facut si acest demers dupa 09.06.2011, si pana in prezent nu am primit nici un raspuns.Nu mai am nici o speranta ce ma indrumati sa fac? Va rog sa ma ajutati, sunt o persoana modesta care abia reusesc sa ma mai descurc , mi-am facut numai obligatii pana in prezent de la aceste situatii.Am un copil in intretinere si sunt divortata, va rog respectos sa ma ajutati cu un sfat care sa duca la recupearea acestor drepturi care imi apartin.Nr telefon 0747078310,0730609728.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 29 August 2011
Daca ati depus o actiune la instanta in acest sens, este foarte bine; asteptati sa fiti citata pentru termenul de judecata sau mergeti dvs. la arhiva instantei unde ati depus actiunea si va informati acolo in legatura cu termenul fixat de intanta in cauza dvs.
In ce sens ati primit raspuns negativ de la ITM?
Buna ziua!
Referitor la raspunsul dvs, Persoana care a preluat cazul mi-a trimis o notificare prin care se justifica :
-SC agroline Trading SRL nu poate fi gasita la adresele pe care eu le-am citat, desi adresa de domiciliu nu a luat-o in calcul, nr de telefon.
Mai exista o cale pentru a rezolva aceasta situatiie?Sc functioneaza pe Jud Ilfov, persoana reprezentanta a societatii , in Loc Bucuresti.
Multumesc,astept un raspuns la acest mesaj.
Nu inteleg???????

ati spus ca:

Sa-i dau in judecata.binerinteles ca am facut si acest demers dupa 09.06.2011, si pana in prezent nu am primit nici un raspuns.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

apoi spuneti ca:

Persoana care a preluat cazul mi-a trimis o notificare prin care se justifica :

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

atunci: daca ati depus actiune in instanta, cum v-a fost cumunicata aceasta notificare si de cine????

... inseamna ca nu ati facut demersurile pentru a depune actiunea in instanta...

Daca depuneati actiunea in instanta trebuia sa primiti o citatie cu termenul de judecata si nu notificare!!!
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
1. Din ce ati postat dvs , reiese ca S.C. are sediul pe judetul Ilfov, fapt ce ar trebui ca sesizarea dvs sa o faceti la ITM Ilfov ... acestia trebuia sa va dea un raspuns pozitiv sau negativ in termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii...

2. S.C. este controlata la sediul social si nu la domiciliul patronului ...

3. Daca nu este de gasit, atunci promovati o actiune in instanta ...

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia in urma unei iesiri necontrolate a patronului meu cristablue cristablue problema mea este ca de o luna si jumatate nu primisem salariul si acum imi este si mai greu sa il obtin,ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)
Recuperator - amenintare cu executarea silita adriana1 adriana1 - In data de 13.05.2010 am contractat un imprumut de 900 lei de la o IFN. - Din cauze independente de vointa mea nu am putut achita toate platile. - ... (vezi toată discuția)
Art.55 litera b din codul muncii - mai primesc salariul pe perioada contractului? badoi_m badoi_m Buna ziua, Numele meu este Badoi Mihai , sunt student, si acum o luna si ceva am muncit ca sef de punct de lucru timp de aproximativ 3 saptamani la o firma ... (vezi toată discuția)