avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

Buna ziua !
Am lucrat la o Sc (Agroline Trading cui.21050087)din 2008/2011luna ianuarie sidin octombrie 2010 inclusiv ianuarie 2011 nu am putut sa-mi mai recuperez remuneratia pe ultimile luni, fapt ce a dus la intrarea mea in somaj.Ce trebuie sa fac ? am facut sesizare la itm ilfov unde sc este inregistrata, dar am primit un raspuns negativ,Sa-i dau in judecata.binerinteles ca am facut si acest demers dupa 09.06.2011, si pana in prezent nu am primit nici un raspuns.Nu mai am nici o speranta ce ma indrumati sa fac? Va rog sa ma ajutati, sunt o persoana modesta care abia reusesc sa ma mai descurc , mi-am facut numai obligatii pana in prezent de la aceste situatii.Am un copil in intretinere si sunt divortata, va rog respectos sa ma ajutati cu un sfat care sa duca la recupearea acestor drepturi care imi apartin.Nr telefon 0747078310,0730609728.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 29 August 2011
Referitor la raspunsurile postate,persoana care s-a ocupat de acest caz, mi-a dat un raspuns negativ din care rezulta ca:
S.C Agroline Trading S.R.L nu figureaza la nici o adresa din care eu le-am citat,asa ca nu imi ramane decat sa ii dau in judecata, lucru pe care eu l-am si facut, data la care eu am termen este 09.09.2011.Problema care ma nelinisteste este, ca aceste persoane stau la adapost iar organele abilitate nu pot sa faca mare lucru.Printr-o instiintare ma anunta ca ei si-au facut treaba.
Mi-as fi dorit ca Societatea respectiva sa fie sanctionata asa cum merita dupa faptele sale ,nu noi cei care suntem loviti de soarta sa suferim si sa ne multumim cu un raspuns din partea celor ce au aceasta sarcina.Aceasta Societate stie sa fenteze Statul ,Instantele Judecatoresti asa cum au facut pana in prezent si si-au batut joc de mine care stie ca nu am cum sa rezolv si ca nu o sa recuperez bani mei munciti, v-a trebui sa renunt de buna voie.
1. Puteti sa dati o multime de adrese , adresa oficiala este cea preavazuta in actele oficiale .. la aceasta adresa organele abilitate fac controlul.
Atata timp cat in actele oficiala nu apar si celelalte adrese, institutiile statului nu pot face nimic.

2. Nu societatea fenteaza statul , ci cei care sunt asociati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia in urma unei iesiri necontrolate a patronului meu cristablue cristablue problema mea este ca de o luna si jumatate nu primisem salariul si acum imi este si mai greu sa il obtin,ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)
Recuperator - amenintare cu executarea silita adriana1 adriana1 - In data de 13.05.2010 am contractat un imprumut de 900 lei de la o IFN. - Din cauze independente de vointa mea nu am putut achita toate platile. - ... (vezi toată discuția)
Art.55 litera b din codul muncii - mai primesc salariul pe perioada contractului? badoi_m badoi_m Buna ziua, Numele meu este Badoi Mihai , sunt student, si acum o luna si ceva am muncit ca sef de punct de lucru timp de aproximativ 3 saptamani la o firma ... (vezi toată discuția)