avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citare gresita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citare gresita

Stimati avocati, va rog sa imi dati un sfat.
La 3 luni dupa pronuntarea respingerii unei plangeri impotriva unei rezolutiei am vazut ca procedura de citare nu a fost corecta. Din cate am inteles, nu mai pot face contestatie in anulare pentru ca au trecut mai mult de 10 zile. As vrea sa stiu daca avand in vedere acest aspect pot solicita revizuirea pronuntarii.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: justlegal , utilizator 11:52, 17 Septembrie 2011
Incercati o contestatie in anulare... nu aveti ce pierde decat sa va respinga!
Car3men a scris:

Multumesc.
Car3men a scris:

Mi s-a aprobat contestația in anulare. La primul termen pot cere și revizuirea hotărârii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa atacare nup, nelamuriri hotarare judecatorie madost madost Buna ziua, dupa contestarea NUPului, s-a dat o hotarare judecatoreasca pe care nu o inteleg; as aprecia daca poate cineva sa mi-o \"traduca\" si sa-mi explice ... (vezi toată discuția)
Eroare judiciara windwolf35 windwolf35 va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat bun....in urma cu 10 ani se comite o grava eroare judiciara impotriva mea de catre justitie in sensul ca am fost judecat ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva lungu ilie lungu ilie buna ziua daca o sentinta penala nu sa pronuntat asupra unor fapte retinute in sarcina inculpatului prin actul de sesizare si si cu privire la probe ... (vezi toată discuția)