avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Numar inregistrare parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Numar inregistrare parchet

Buna ziua.
Daca poate sa-mi spuna cineva, atunci cand se depune o plangere penala la Parchetul de pe langa ICCJ, la procurorul de serviciu, ce numar de inregistrare se da, de sercretariat, de relatii cu publicul ? Acesta este si numarul de dosar penal ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 15:21, 1 August 2011
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de obligatia de a face impotriva parchetului laura38038 laura38038 Buna ziua. In data de 11.06.2020 am trimis o plangere catre parchet online. De atunci si pana azi nu am primit de la parchet nimic, nici macar numarul de ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriuva ordonantei procurorului general. ergisela ergisela Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am formulat o plingere penala in anul 2011. S-a tot tergiversat solutionarea dosarului, iar in anul 2014 ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi procesuale dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala impotriva unui ofiter de politie pentru abuz in serviciu. Cu toate ca inscrisurile sun clare din punctul meu de vedere, ... (vezi toată discuția)