avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prelungirea contractului de comodat pentru un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prelungirea contractului de comodat pentru un PFA

Buna seara,

Trebuie sa prelungesc contractul de comodat pentru PFA-ul pe care-l detin. Am facut o anexa la contractul initial si am downloadat de pe site-ul ONRC formularul F6 ("Cerere de depunere si/sau mentionare acte").

Voiam sa stiu daca mai e nevoie de vreun act pe langa cele mentionate mai sus.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Psyche , utilizator 19:20, 31 Iulie 2011
De o imputernicire, actul initial, stampila, si ceva banuti
Imi puteti da mai multe detalii despre aceasta imputernicire?

Multumesc
Daca sunteti titularul PFA-ului nu aveti nevoie de imputernicire.
Da, sunt titularul PFA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat expirat danye danye Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii. Contractul de comodat in baza caruia firma are sediu social, a expirat in octombrie 2008 iar la ... (vezi toată discuția)