avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane la intretinere

Va rog sa imi spuneti daca o persoana care sta pe perioada zilei la o adresa de mai mult de 1 luna, iar seara teoretic se presupune ca pleaca, poate fi trecuta la intretinere ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela16 , utilizator 09:17, 1 August 2011
Multumesc de raspuns. Asa am considerat si noi ca ar trebui procedat dar am vrut o parere avizata inainte de a face o hartie scrisa comitetului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate fi adaugata o persoana la plata intretinerii flori_d flori_d Am si eu o nelamurire. Parintii mei vin zilnic si stau cam 10 ore. Presedintele vrea sa-i puna la intretinere desi i-am explicat ca ei locuiesc in alta parte ... (vezi toată discuția)
Inchidere fortata in camera ContSters114404 ContSters114404 Mama mea este bolnava de inceput de Alzheimer iar fiul meu o inchide seara cu cheia in camera ei, pentru ca dimineata sa nu il deranjeze cand trece prin camera ... (vezi toată discuția)
Un altfel de timp liber eraz eraz Arareori icon-urile inlocuiesc si completeaza intr-o inlantuire logica si decenta textul postat. Un text compus in majoritate de icon-uri, completat cu minim ... (vezi toată discuția)