avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... telefon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

telefon

buna seara,as dori sa ma lamuritidaca este posibil ca,convorbirile telefonice de pe un telefon mobil sa fie ascultate de alte persoane?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: claravoda , utilizator 22:06, 31 Iulie 2011
Daca in telefon a fost introdus un mijloc de interceptare care se poate achizitiona si de pe net, da.
Exista aplicatii ce pot rula pe telefoanele cu platforma symbian sau android ,fiind instalate si lucrand in background.Acestea trimit zilnic catre un nr de telefon sau o adresa de e-mail lista convorbirilor efectuate,copiile tuturor msg trimise si primite,dar si inregistrarile convorbirilor efectuate.Aceste programe implica un trafic de internet ce poate fi usor depistat in factura lunara.Programele pot fi inlaturate printr-o simpla formatare sau rescriere de soft.Celelalte dispozitive de pe net ce se ataseaza in interiorul telefonului au inconvenientul ca persoana care asculta trebuie sa se afle la o distanta relativ mica de telefonul respectiv.Dupa stiinta mea,interceptarile legale se fac in centrala operatorului de telefonie si nu implica niciun soft sau device atasat la telefon.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)
Ascultarea telefoanelor de serviciu cristinabucuresti cristinabucuresti Nu stiu daca am postat unde trebuie. Ma intereseaza daca patronul unei firme are dreptul de a asculta si a localiza telefoanele mobile ale angajatilor ( ... (vezi toată discuția)