Am o incheiere de suspendare a judecatii cauzei. Instanta a retinut gresit ca nu mi-am indeplinit obligatia de citare a paratului prin publicitate. Eu pot face dovada ca am facut ce mi s-a impus, avand un exemplar original al ziarului respectiv si confirmarea de primire de catre instanta cu pricina a plicului trimis. Mai mult, sau dupa cum se dovedeste, din greseala, am trimis instantei, odata cu pagina de ziar de la mica publicitate a ziarului in care am publicat chemarea debitorului, si o cerere de judecare in lipsa.
Ca sa cer repunerea pe rol, trebuie sa platesc o taxa. Ca sa nu platesc taxa respectiva,deoarece consider ca nu este vina mea, atac incheierea de suspendare cu recurs??
Mersi anticipat
multumesc de raspunsul prompt.
acum intrebare grea: cum conving eu Judecatoria Cluj ca Ziarul Romania Libera este cotidian de raspandire nationala, si nu locala cum considera dansii??
Repunere pe rol
mare gosco
Buna ziua, doresc sa aflu de la ce data se calculeaza termenul de repunere pe rol, in raport cu urmatoarele termene in situatia in care repunerea pe rol s-a ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort????
mary25
aveti idee ce se poate intampla daca sedinta a fost incheiata asa: fata de lipsa nejustificata a partilor,amana pronuntarea hotararii pe data de.....Iar la ... (vezi toată discuția)