avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

daca in timpul casatoriei am luat un credit impreuna cu fostul sot si dupa cinci luni am divortat creditul se partajeaza?
Creditul a fost utilizat pt achizitionarea unui autoturism care se afla in posesia mea de la despartire si ratele le-am achitat tot eu.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:24, 1 August 2011
Solutia cea mai corecta in situatia de fata mi se pare a fi partajarea doar a autoturismului, la valoarea ratelor achitate impreuna. Cel caruia ii va fi atribuit autoturismul va trebui sa-i plateasca celuilalt o suma egala cu jumatatea ratelor achitate in timpul casatoriei, urmand sa preia achitarea ratelor din credit ramase.
In cazul in care autoturismul va fi atribuit fostului dvs. sot, el va trebui sa va restituie si jumatate din ratele achitate doar de dvs.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj auto luat in leasing marius144 marius144 Va descriu pe scurt situatia: - auto luat in leasing pe perioada 2010-2014. - predat leasing in Ian 2012 de catre sot (contract de predare in trei parti: eu ... (vezi toată discuția)
Partaj autoturism achizitionat prin credit cristineldutu cristineldutu Sotia mea a intentat divortul in iulie 2012, divortul s-a pronuntat in decembrie si este definitiv. Despartirea s-a produs in fapt la sfarsitul lui iunie ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)