avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Buna ziua,
Daca am deschis punct de lucru si am 3 angajati, mai este nevoie sa il declar la Administratia Financiara?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:02, 1 August 2011
Da.
Veti depune la Adm. fin. copie dupa mentiunea de inregistrare a sediului secundar, eliberata de ORC, certificatul constatator, dovada spatiului si declaratia privind sediile secundare.
nu. Atunci cind veti avea 5 angajati trebuie sa il declarati la Administratia Financiara.
Orice mentiune inregistrata la ORC se declara si la Administratia financiara. Nu asteptati comunicarea modificarilor facuta intre institutii.
Numarul de minim 5 angajati de la un sediul secundar era important doar in cazul in care sediul secundar se afla in raza teritoriala a altei administratii financiare decat cea de la sediul societatii, caz in care era necesara eliberarea altui cod de inregistrare fiscala in baza caruia se virau impozitele pe veniturile realizate de angajatii de la sediul secundar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Inregistrale la organul fiscal a punctului de lucru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Dupa ce obtin incheierea judecatoreasca ce atesta mentiunea referitoare la deschiderea unul nou punct de lucru, si dupa ce obtin si certificatul ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru obee obee Buna. Fiind o asociatie in domeniu social, avem diferite sedii secundare unde ne desfasuram activitatea. Aceste sedii se considera a fi puncte de lucru? Daca ... (vezi toată discuția)