cum pot da in judecata o firma ? ce documente imi trebe ca sa pot incepe o contestatie ? cum se competaza formular sau care sant pasi ?
1 )am lucart la o firma din 27 09 2010 ei mau trecut in contract din 29 09 2010
-dovada am la registratura unde se tin registrurile de evidenta persoanelor la intrare iesire
2 )am donat sange in perioda 27 09 2010-04 07 2011 de doua ori si nu miau dat ziua respectiva libera iar in zilele de sarbatoare cum sunt 1 decembrie si prima si a doua zi de pasti am lucrat si miau platit ca o alta zi de lucrusi nu miau dat zi libera platit
3) pot cere daune care considerand ca aceste despagubiri reprezinta expresia baneasca a suferintelor psihice si morale determinat exclusiv de lipsirea unui loc de munca pe o perioda si a unui venit atat propria persoana cat si pentru familia sa
4) pot cere recalcularea orelor suplimentare find calcul simplu care arata ca orele suplimentre au fost platit ca si ore de regie in luna mai am avut 88 de ore regie si si 31 ore suplimentare si am primit 518 ron deci calcul
80 ore regie = 371ron salariu net
88ore regie = 408ron salariu pt ore regie
si pt 31 de ore suplimentare am primit 110 ron
1ora regie =4.63 ron iar 1 ora suplimentara fin platit la 3.54 ron
se poate asa ceva ?
va multumes si astept comentariile dvs
Cu dovezi bine documentate puteti obtine in instanta drepturi banesti cuvenite pe o perioada de 3 ani in urma...insa trebuie sa studieze un avocat actele ce le puteti aduce ca dovada...deasemenea tot avocatul ar putea estima implicarea firmei in legatura cu daunele morale de care pomeniti...aici e mai dificil decat in filmele de la TV...dar incep sa apara spete interesante si in Romania....