avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casatoria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casatoria

buna ziua!,m-am recasatorit in anul 2004,sotia mea avea o casa construita din 1985,in 2008 am renovat in intregime casa(casa fiind trecuta pe numele ei),as vrea sa stiu ce drepturi ca sot am eu la casa,de ex.in caz ca Doamne fereste! se intampla ceva cu sotia mea....rudele ei ma pot scoate afara de acolo?
Cel mai recent răspuns: menacao , utilizator 21:40, 1 August 2011
Normal ca nu se stie niciodata,dar eu am intrebat fiindca sotia nu are copii,eu am un copil,si am muncit foarte multi ani in strainatate,iar toti banii dobanditi sau investit in casa,si pe langa casa,si ma gandeam ca la batranete am posibilitatea (sau nu ,)sa ma trezesc fara nimic,sau in caz de deces fiului meu nu i va ramane nimic. va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor, situatie complicata sionroxana63 sionroxana63 Buna ziua. As vrea sami spuneti daca este legal sa se emita un certificat de mostenitor sotiei unui mostenitor decedat in cazul in care nu au copii. Avem un ... (vezi toată discuția)
In caz de deces, cui revin bunurile mele? MC_COSTIN MC_COSTIN AS VREA SA STIU , IN CAZ CA EU SI SOTUL MEU MURIM, CUI REVIN BUNURILE NOASTRE? NEAVIND COPII, MA GANDESC CA PARINTILOR?SAU SOCRILOR? (vezi toată discuția)
Pentru mostenire ContSters158452 ContSters158452 Au decedat niste unchi care la randul lor aveau 2 imobile si nu aveau copii.Eu din partea matuse-i sunt ruda de gradul 1 .Dupa decesul lor cele 2 imobile s-au ... (vezi toată discuția)