avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare somaj dupa CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare somaj dupa CIM pe perioada determinata

Pot beneficia de ajutor de somaj daca la terminarea perioadei contractului de munca pe perioada determinata refuz semnarea unui contract de munca pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:19, 1 August 2011
Incetarea de drept (art.56i din Codul muncii) a CIM pe perioada determinata va permite sa beneficiati de indemnizatie de somaj daca in ultimele 24 de luni aveti 12 luni cotizate la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj ? viomitrea viomitrea am lucrat 13 luni la una din cele 3 firme ( societati ) a unei companii, apoi la solicitarea mea (angajatului ) a incetat CIM cu durata determinata inainte ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatia de somaj baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Ma numesc Rodica, si vin cu rugamintea la dvs. de a-mi raspunde la o intrebare: Pot beneficia de ajutorul de somaj daca am lucrat 22 ani la o ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de somaj in conditiile date? mangucristian mangucristian va rog spunetimi si mie ,am lucrat 15 ani in domeniul petrolier,am fost dat in somaj ,si am beneficiat 3 luni de el,pentru ca am fost reangajat de o firma ca ... (vezi toată discuția)