avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inrautatirea situatiei in urma plangerii impotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inrautatirea situatiei in urma plangerii impotriva rezolutiei!?

se poate ca in urma plangerii (formulata de catre invinuit,in scopul de a obtine achitarea,deoarece fapta nu exista)impotriva solutiei data de procuror,prin care sa aplicat o amenda administrativa,judecatorul sa retina cauza spre judecare si sa aplice o amenda penala sau mai rau,o condamnare cu suspendare?
Deci, in concluzie dvs . va vaitati de cheltuieli si o faceti astfel incat tot dvs veti formula si acea plangere impotriva dvs.( este ciudata formularea dvs de mai sus , adica nu ce pretentii ar fi avute in vedere, ci , taxa de timbru, or, dvs vreti sa stiti daca celalalt ar putea suporta un cost al procesului conf. pretentiilor impotriva dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire cipriang4s cipriang4s BUNA ZIUA VREAU SA FORMULEZ O PLINGERE IMPOTRIVA SOLUTIEI DATA DE PRIM PROCURORU ADJUNCT AL TRIBUNALULUI ROMAN CUM PROCEDEZ AJUTATIMA ! VA MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Model si termen actiune in pretentii zahsor zahsor In principiu este vorba despre o persoana care a folosit numele meu si semnatura in fals prin intermediul unei primarii pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Expertiza topografica efectuata intentionat gresit lenast lenast Ce se poate face impotriva unui expert topograf care a intocmit o expertiza topografica intentionat eronata , bineinteles in favoarea partii adverse care a si ... (vezi toată discuția)