avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita coproprietate
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita coproprietate

am o datorie la finante am un imobil 50+50 cu sotul cum executa finantele silit jumatate din imobil? poate sa vinda?cumpara cineva o jumate de casa?va rog sa-mi dati un raspuns. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 11:22, 2 August 2011
Se va face partajul si apoi isi vor rezolva problema.
partajul s-a facut si instanta a hotarit 50+50
Nu ati precizat daca mai sunteti casatoriti ori s-a pronuntat si divortul.
Organul fiscal poate scoate la vanzare prin licitatie cota parte de 50% din imobil,
putand participa la licitatie chiar sotul.Pot exista persoane interesate sa dobandeasca jumatate din imobilul in cauza.Nu mizati pe faptul ca nu ar putea fi
nimeni interesat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara va rog sa ma ajutați dețin un apartament inpreuna ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Situatie cota-parte imobil dupa executare silita MASSIVEbyKLAUS MASSIVEbyKLAUS Buna ziua, As avea o intrebare ,daca se poate : daca eu sunt proprietar si am 50% din casa , iar pentru cealalta jumatate este proprietar altcineva , iar eu ... (vezi toată discuția)
O problema - 2 avocati cu pareri diferite vali m vali m Buna ziua.Am o problema. Am o hotarare judecatoreasc pt o executare silita a unui apartament.Propietarii sunt 2 persoane,sot si sotie.Doar sotia trebuie ... (vezi toată discuția)