avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

buna din nou:D...cum ziceam ,am fost admisa anul acesta la facultate ,la fara taxa....eu nasc in noiembrie,si facultatea incepe in octombrie,ma intereseaza dak eu pot primii indemnizatia?sau trebuie sa ai ca si in cazul salariatelor,un an de activitate?care sunt criterile pentru indemnizatia pentru mame studente?=D>
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 2 August 2011
1. Pentru un raspuns competent va rog sa precizati ce statut ati avut in perioada celor 12 luni anterioare nasterii copilului (noiembrie 2010 - noiembrie 2011).
2. Precizarile sa le faceti pe fiecare luna in parte.
in luna noiembrie 2010 am fost angajata,dar doar pe termen determinat,adica pe perioada sarbatorilor.doar atat a avut nevoie angajatorul,iar dupa nu m-am mai angajat deoarece in luna februarie am aflat k sunt insarcinata,si stiam k nu o sa imi mai gasesc....precizesc k liceul l-am terminat in iulie 2010
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate acestora: eleva, studenta la zi, somaj indemnizat, concediu medical etc.
2. Din ce spuneti dvs. se pare ca nu indepliniti aceasta conditie si nu veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Buna ziua, In momentul de fata sunt insarcinata in 6 luni, urmand ca prin octombrie, inceputul lunii noiembrie sa nasc. Vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca iau indemnizatia pentru copil rihana rihana nu mai lucrez din luna mai,de pe data de 15 mai,eram insarcinata in 3 luni cand am incetat sa mai lucrez.mi am platit cas singura si o sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)