avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare salarii prin executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare salarii prin executare silita

buna ziua, am lucrat la o firma si dupa cativa ani patronul a decis ca nu mai sunt suficient de bun pentru el.... fara nici o instiintare mi-a desfacut contractul de munca cu acordul partilor si am fost pus pe liber. L-am dat in judecata si fireste am castigat mai ales ca eu nu luam salariul de la el in schimb el semna statul meu de plata si ridica banii. S-a dovedit in instanta si singura chestie hoatarata a fost sa ma despagubeasca cu salariile neplatite plus reangajarea. Nici una nici alta nu s-a intamplat cu toate ca eu am hotarare executorie definitiva si irevocabila. Am fost la un cabinet de executori judecatoresti si am platit taxa de executare...le-am zis cam pe unde stiam eu ca aveau conturi si astept...si tot astept... am mai trecut pe la ei la 6 luni si nimikacum au trecut 2 ani de la hotararea definitiva si irevocabila...mai stam putin si poate se prescrie ca "nu am nevoie de bani"
... spun ca nu au cum sa le ia banul din cont ca unde am pus noi poprire ei au 18mil si popriri de 9 miliarde de la n* firme... administratorul care este si patronul firmei unde am lucrat mai are 4 firme si cand vede ca este pe duca transfera bunurile pe o firma noua care nu poate fi atacata. DECI !!! am de recuperat 6miiE pe acte si nu ii pot lua un leu... nu mai vorbim de reangajare ca oricum nu m-as mai intoarce acolo... sunt dispus sa fac 50-50 cu o firma de recuperatori ca vad ca mor cu legea si hartiile in brate#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: valentincampionul , utilizator 22:14, 21 August 2011
Solutia pentru dvs e foarte simpla. Era suficient sa aveti un avocat destept.
Codul Muncii Art. 261. -
Neexecutarea unei hotarari judectoresti definitive privind plata salariilor in termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de catre partea interesata constituie infractiune si se pedepsete cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.


Cerere scrisa de executare adresata prin executr judecatoresc, dupa 15 zile, plangere penala.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
ContSters214341, utilizator
stiam de chestia aia... dar pe om l-a durut in dos.... s-a dovedit in instanta falsul... tot... omul tot el m-a tarat pe la politie cu fel de fel de reclamatzii tot in ideea de a ma intimida. Dupa cum am mai spus sunt dispus sa dau o parte consistenta din suma recuperata... am toate actele in regula... sentinta definitiva si irevocabila...tot.. cine ma ajuta sa recuperez cei 6miiE ii dau 1000E... daca este ok si cineva crede ca poate face asta astept mesaj.... va multumesc oricum pentru sfaturile date .... am numai cuvinte de lauda pentru acesti site binevenit pentru noi cei necunoscatori in ale legii.... inca o data multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soțul meu a câștigat un proces de judecată împotriva ... EcaterinaTz EcaterinaTz Bună ziua! Soțul meu a câștigat un proces de judecată împotriva fostului angajator, în urma concedierii de către cel din urmă fără preaviz. Procesul ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)