avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Soțul meu a câștigat un proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Soțul meu a câștigat un proces de judecată împotriva ...

Bună ziua! Soțul meu a câștigat un proces de judecată împotriva fostului angajator, în urma concedierii de către cel din urmă fără preaviz. Procesul a fost câștigat în anul 2021, instanța hotărând ca firma să-l reangajeze pe soț și să-i plătească retroactiv salariile din momentul concedierii până în momentul reangajării. Au trecut 3 ani de atunci și nu a primit nimic, nici măcar un telefon, scrisoare, sms, darămite banii. Nu se poate lua legătura cu nimeni de la acea firmuliță, aveau 2 salariați în 2021. S-a dispus și executarea silită a firmei, însă nu s-a întâmplat nimic. Firma pur și simplu pare că s-a evaporat. Din ce am găsit pe net, nu au intrat în insolvență, doar că toate datele financiare despre ei se opresc la anul 2021. Ultima ședință de judecată privind executarea silită a fost anul acesta. Mai are vreo șansă soțul meu să recupereze banii datorați de fostul angajator? Acea firmă a avut și alte procese deschise privind executarea silită de la companii mai mari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 18 Iulie 2024
La ONRC a intrebat despre starea acelei societati ?

In 2021 cand s-a dat hotararea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea somajului patrasescu_ionica patrasescu_ionica pe data de 08-07-2011 am fost disponibilizata de la CFR MARFA am intrat in somaj ! Pe data de 12-04-2012 am revenit in unitate pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)
Concediere legala sau nu? BlaKy BlaKy Buna ziua, Firma la care lucrez urmeaza sa dea afara aproximativ 50 de oameni intr-o luna, fara sa fie declarata concedierea colectiva la ITM. Este aceasta ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca anulata in instanta gabosiistvan gabosiistvan Am un caz in care am atacat in instanta desfacerea contractului de munca. Firma a facut recurs, iar recursul a fost respins. In momentul de fata ar trebui sa ... (vezi toată discuția)