avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE

Buna ziua. Doresc sa va intreb daca ati avut actiuni care s-au admis pentru autoturismele noi cumparate din reprezentanta din Romania. La acestea exista posibilitatea restituirii taxei auto? Exista cumva ceva norma legislativa noua prin care se restituie 30% din taxa achitata pentru autoturismele noi?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 15:54, 2 August 2011
Am un coleg care a avut o astfel de actiune si pe care a si castigat-o. Nu, nici nu se pune problema de restituirea a doar 30% din taxa, succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare dec 2010 horace2009 horace2009 Buna ziua, am achitat in data de 8 dec 2010 taxa de prima inmatriculare in jud. Ialomita. Vreau sa fac demersurile pentru recuperarea acesteia.. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)