avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie calitate intimat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie calitate intimat

buna ziua . Am primit o citatie de la judecatorie cum ca sunt chemat in data de 8 in calitate de intimat pt. fond - plangere impotriva rezolutilor sau ordonantelor procurorurlui de netrimitere in judecata (art 278 ind 1 C.p.p.) . Mare lucru nu inteleg din aceasta citatie . intradevar acum o luna datorita unor probleme pe care le am cu un vecin am depus contestatie la amenda care i s-a dat acestuia (modica) dar am primit raspuns ca ni se respinge aceasta palnegere , iar acu ma trezesc cu citatie la poarta parca as fi un infractor . imi puteti expica la ce pot sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:55, 2 August 2011
Daca sunteti citat in calitate de intimat inseamna ca au fost acte premergatoare urmaririi penale impotriva dvs., intr-un dosar penal. E bine sa vedeti despre ce este vorba in dosar daca nu ati stiut pana acum de el, desi trebuia sa fiti instiintat.Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)
Citatie cioabla cioabla sunt chemat in calitate de intimat pentru fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata(articolul 278 ind.1 ... (vezi toată discuția)