buna ziua . Am primit o citatie de la judecatorie cum ca sunt chemat in data de 8 in calitate de intimat pt. fond - plangere impotriva rezolutilor sau ordonantelor procurorurlui de netrimitere in judecata (art 278 ind 1 C.p.p.) . Mare lucru nu inteleg din aceasta citatie . intradevar acum o luna datorita unor probleme pe care le am cu un vecin am depus contestatie la amenda care i s-a dat acestuia (modica) dar am primit raspuns ca ni se respinge aceasta palnegere , iar acu ma trezesc cu citatie la poarta parca as fi un infractor . imi puteti expica la ce pot sa ma astept?
Daca sunteti citat in calitate de intimat inseamna ca au fost acte premergatoare urmaririi penale impotriva dvs., intr-un dosar penal. E bine sa vedeti despre ce este vorba in dosar daca nu ati stiut pana acum de el, desi trebuia sa fiti instiintat.Consultati un avocat.
Citatie
cioabla
sunt chemat in calitate de intimat pentru fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata(articolul 278 ind.1 ... (vezi toată discuția)