avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită acte executare
Discuție deschisă în Executare silită

acte executare

Buna seara. Am o hotarare judecatoreasca investita cu formula executorie cu care am fost la un executor pentru informatii. Acesta mi-a zis ca trebuie sa-i las lui toate originalele. Esta corect acest lucru, tinand cont ca titlu executoriu se elibereaza doar o singuta data, si exista si posibilitatea dupa cum am citit pe acest forum, ca executorul sa nu fie prea serios,si eu sa fiu nevoit sa apelez la un alt executor? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:57, 2 August 2011
Da . In prima faza trebuie sa-i furnizati documentele. El intocmeste un dosar si incepe executarea. Daca pe parcursul acesteia nu sunteti multumit de cum decurge, se poate solicita printr-o cerere catre cabinetul acestuia a dosarului.
Pt siguranta faceti copii la documentele depuse si sa va semneze ca le-a primit si data primirii.
Este corect.La cererea de executare se vor ataşa titlul executoriu în original şi dovada achitării taxelor de timbru, inclusiv timbrul judiciar, precum şi, dacă este cazul, înscrisurile anume prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa cu copie dupa titlul executoriu? KLTM KLTM Buna seara, Am si eu o intrebare: se poate face o executare silita avand NU originalul ci doar copie conforma cu originalul dupa titlul executoriu, va ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara centru_cta centru_cta Buna ziua! Am primit de la fosta sotie a unui salariat o solicitare la care atasase copie hotarare instanta judecata pentru a i retine sotului (angajatul ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noului cod de procedura civila privind executarea silita darida darida NCPC prevede: ART. 24 Legea aplicabilă proceselor noi Dispoziţiile legii noi de procedură se aplică numai proceselor şi executărilor silite ... (vezi toată discuția)