avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... PARTICIPARE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

PARTICIPARE

ma numesc lucian-am imputernicire de a reprezenta in instanta ca uramre a inceperii insolventei unei soc,com.judecatorul a precizat ca nu este nevoie de prezenta mea.Ulterior s-au primit doua comiunicari de la instanta prin care se stabileste ca administratorul ce-l reprezint nu justifica suma de 250.000ron reprezentand pasivul soc.comerciale.Din dispozitivul instantei rezulta ca lichidatorul judiciar a solicitat interogatoriu si a depus inscrisuri -fapt ce nu am avut cunostiinta,Sentinta fiind data ce se mai poate face??Cu stima-lucian:(
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:52, 5 August 2011
Aveati imputernicire de a reprezenta societatea sau pe administratorul societatii?
Pentru administrator aveati nevoie de procura speciala, nu de o simpla imputernicire.
S-a dispus cumva antrenarea raspunderii administratorului cu bunurile proprii?
Din cate inteleg, hotararea nu convine doar din punct de vedere a ceea ce s-a dispus privitor la administrator. Acesta are posibilitatea sa o atace cu recurs in termenul legal.
-am imputernicire,suparator este faptul ,ca, lichidatorul nu a adus la cunostiinta ,asupra situatiei financiare a societatii comerciale-cu toate ca , am precizat de faptul reprezentarii administratorului,pot face prin posta electronica aceste constatari catre instanta??? Cu stima ;lraducu
Trebuie sa formulati recurs impotriva hotararii de antrenare a raspunderii administratorului.
Recursul se depune la registratura instantei sau prin posta, cu scrisoare recomandata. Nu poate fi depus prin posta electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderii asociatilor, este posibila?????? carm97 carm97 Sunt asociat intr-o firma cu un procent de 3%. Nu am luat dividente niciodata si nici nu m-am ocipat vreodata de firma respectiva. Firmei i s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator laura-jurist laura-jurist buna ziua in cauzl unei societati comerciale cu procedura de faliment inchisa si radiata sin ORC, se mai poate promova actiune de antrenare a raspunderii ... (vezi toată discuția)
Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)