ma numesc lucian-am imputernicire de a reprezenta in instanta ca uramre a inceperii insolventei unei soc,com.judecatorul a precizat ca nu este nevoie de prezenta mea.Ulterior s-au primit doua comiunicari de la instanta prin care se stabileste ca administratorul ce-l reprezint nu justifica suma de 250.000ron reprezentand pasivul soc.comerciale.Din dispozitivul instantei rezulta ca lichidatorul judiciar a solicitat interogatoriu si a depus inscrisuri -fapt ce nu am avut cunostiinta,Sentinta fiind data ce se mai poate face??Cu stima-lucian:(
Aveati imputernicire de a reprezenta societatea sau pe administratorul societatii?
Pentru administrator aveati nevoie de procura speciala, nu de o simpla imputernicire.
S-a dispus cumva antrenarea raspunderii administratorului cu bunurile proprii?
Din cate inteleg, hotararea nu convine doar din punct de vedere a ceea ce s-a dispus privitor la administrator. Acesta are posibilitatea sa o atace cu recurs in termenul legal.
-am imputernicire,suparator este faptul ,ca, lichidatorul nu a adus la cunostiinta ,asupra situatiei financiare a societatii comerciale-cu toate ca , am precizat de faptul reprezentarii administratorului,pot face prin posta electronica aceste constatari catre instanta??? Cu stima ;lraducu
Trebuie sa formulati recurs impotriva hotararii de antrenare a raspunderii administratorului.
Recursul se depune la registratura instantei sau prin posta, cu scrisoare recomandata. Nu poate fi depus prin posta electronica.