avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire abuziva

va rog ajutati-ma unde trebuie sa mai merg am fost la banca si de acolo mi-au spus ca dupa ce achit tot creditul adica 32000 lei mai pot sa primesc salariu unde s-a mai pomenit asa ceva ?
?spuneti-mi si mie ce sa fac de 4 luni nu i-au nici un ban#-o
Cel mai recent răspuns: prepelita mariana , utilizator 12:48, 3 August 2011
Este o amenintare fara suport legal din partea bancii.
In acest caz, poprirea nu poate depasi o treime din salariul net.
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
Alexandru Focia, Avocat
daca poprirea este facuta asupra contului bancar unde primiti salariul, atunci suma este indisponibilizata 100%. daca poprirea este facuta la tertul - angajator, atunci limita de poprire este de 1/3.

singura varianta este sa vorbiti cu angajatorul sa va achite salariul cash si atunci banca nu pote popri decit maxim 1/3 din salariu.
angajatorul zice ca nu-mi poate da banii cash pt ca am cont poprirea e pe toate conturile din care unul este de debit celelalte sunt goale dar de 4 luni banii mei din cont nu sunt va rog sunt disperat am 2 copii minori am datorii la lumina la gaze #-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa buna seara.ce pot sa fac in cazul in care urmeaza sa mi se puna poprire pe salar,si persoane din conducerea firmei unde lucrez m-au amenintat ca pot fii data ... (vezi toată discuția)
Lamurire indisponibilizare/blocare cont bancar leus leus Va rog o parere in ceea ce priveste indisponibilizarea unui cont bancar: -daca legea dispune ca executorul judecatoresc emite o adresa prin care banca sa ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)