avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendarea raportului de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendarea raportului de serviciu

Am dat nastere unui copil,de la 17.07.2011 sotul a intrat in concediu pentru cresterea copilului iar eu,doresc sa-mi iau concediu fara plata,pentru ca sotul nu se poate descurca singur cu copilul.Sunt functionar public,pot cere pe art.95,alin.(2) din Legea nr.188/1999 @Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivatã a funcþionarului public, pentru un interes personal legitim, în alte cazuri decât cele prevãzute la alin. (1) ºi la art. 94 alin. (1), pe o perioadã cuprinsã între o lunã ºi 3 ani.
Poate fi considerat interes legitim faptul ca doresc sa -mi cresc copilul pana la 2 ani impreuna cu sotul,el cu indemnizatie pe OUG nr.111/2010 ,eu in concediu fara plata

Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:11, 3 August 2011
daca se aproba....se poate, pana la urma, orice interes personal e legitim, atata vreme cat nu contravine legilor in vigoare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea fp si efectuarea de activitate in proiecte fse narcisa73 narcisa73 Sunt functionar public si mi s-a propus sa lucrez pe un proiect FSE ca expert, dar sa ma suspend din functia publica!!! Este posibil avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Suspendarea raportului de serviciu Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Lucrez intr-o institutie publica si am primit din partea forului nostru superior o adresa prin care ni se spune ca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata functionar public seneca399 seneca399 Sunt functionar public si am nevoie de un concediu fara plata de cel mult 90 de zile. Cat prevede in prezent legea 188/1999 ca pot beneficia-la cerere- de ... (vezi toată discuția)