Pana pe ce data trebuie completat si transmis la ANFP Planul de ocupare a functiilor publice 2012 pentru institutiile din administratia locala?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Pai noua prefectura ne-a trimis o adresa prin mai ca trebuie sa le inaintam lor propunerea planului pana pe 15 august, urmand ca ei sa faca demersurile catre ANFP. In momentul in care obtin avizul ANFP, ni-l comunica si se adopta hotararea de consiliu (undeva prin octombrie).
la noi planul a fost conceput pe logica urmatoare: cate functii sunt supuse promovarii, atatea sunt propuse la functii noi înfiinţate şi ulterior functiile promovate vor fi restructurate.
Nu este o abordare greşită întrucât art. 63 specifică "promovarea în clasă şi promovarea în grade profesionale nu sunt condiţionate de existenţa unui post vacant" şi să nu avem surpriza că o să facă evaluări la calificative care nu dau dreptul la promovare dar să aplice linia de reorganizare constand în procedura de transformare sau desfinţare de posturi . Doresc un punct de vedere nu se putea si fără functiile destinate restructurarii
Si la noi se face la fel, adica numarul de posturi promovate = numarul de posturi noi infintate = numarul de posturi supuse reorganizarii.E logic, ca numarul de posturi supuse promovarii sa fie agala cu numarul de posturi noi infintate, deoarece si prin transformarea posturilor infintam posturi noi, de alt nivel. Nu stiu daca in acesata conceptie prin " reorganizare " , se intelege desfintarea si infintarea unor posturi prin procesul de promovare in grad si/sau in clasa?
Promovarea in clasa
lauradoom
Buna ziua!
Saptamana trecuta am organizat examen de promovare in clasa conform Ordinului 1932/18.12.2009. Am trimis in 5 zile la ANFP instiintarea. Acum am o ... (vezi toată discuția)