avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat

Buna ziua, a-si dori sa stiu daca pot sa folosec contractul de voluntariat sau registrul zilierilor la o societate de productie, de ex. brutarie sau o fabrica de lapte? sau ce alte modalitai a-si pute sa am pentru o luna doua sa nu fac contract de munca si totusi sa fiu in regula. ( persoanele care le am nu vi zi de zi la brutarie).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: miha18 , utilizator 21:39, 9 August 2011
Contractul de voluntariat nu il puteti folosi deoarece nu va permite remunerarea persoanelor respective.Puteti sa optati intre a-i folosi ca zilieri sau cu contract de munca in timp partial pe durata determinata
Legea nterzice incheierea de contracte de voluntariat intre o S.C. si o persoana fizica , prin urmare, aveti optiunea de a alege intre un c.i.m. cu timp partial (de exemplu, 1 ora/zi , 2 ore/sapt etc) sau angajarea ei ca si zilier cu respectarea prevederilor Legii nr.52/2011.
Multumes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial andreea.voicu andreea.voicu Am infiintat in aceasta luna asociatie de proprietari formata dintr-o scara cu 8 apartamente. Vrem sa angajam femeie de serviciu si am stabilit sa vina doar de ... (vezi toată discuția)
Contracte cu timp partial angisa angisa Daca am 3 salariati cu 4ore/zi in constructii ,dar in contractul de munca nu am trecut repartizarea programului si a venit ITM in control iar salariatii au ... (vezi toată discuția)