avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura pentru a putea calatori cu minorii in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura pentru a putea calatori cu minorii in strainatate

buna seara la toti,vreau sa intreb si eu pe cine se pricepe despre un subiect care ma interesaza: trebuie sa plec cu cei 2 copii ai mei in italia ptr o saptamana si mi sa spus la agentia de unde trebuie sa iau biletele de avion ca trebuie sa fac la notariat impreuna cu sotia o hartie prin care este de acord ca ii lasa sa mearga cu mine . Mentionez ca cei mici au 6 respectiv 12 ani
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:16, 3 August 2011
Sota merge la un notar public cu actul dumneavoatra de identitate si semneaza o procura redactata de notar prin care va imputerniceste sa-i insotiti pe cei 2 copii in Italia in perioada X.
Nu este procuraaaaaaaaa #-o !!!! Prin procura nu se poate incredinta un copilll!:((

Se numeste declaratie acord! Va prezentati cu buletinul sau pasaportul dvs, certificatele de nastere ale copiilor, Sotia cu ci si pasapoartele copiilor. Sotia va da aceasta declaratie pe care o veti prezenta la vama.

Drum bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale de scoatere copii minori din tara eu1001 eu1001 buna ziua, vreau sa stiu si eu cum as putea proceda legal in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in italia si a venit in tara in CO. avem doi copii minori ... (vezi toată discuția)
Procura pentru deplasarea minorului in strainatate komy2004 komy2004 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la carea as avea nevoie de niste clarificari. Sunt casatorit, am 2 copii, iar in prezent lucrez si locuiesc in Germania. ... (vezi toată discuția)