avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce nu se trimite si carnetul de munca in plic, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce nu se trimite si carnetul de munca in plic, impreuna cu decizia de pensie?

cand se emite decizia de pensionare si se trimite persoanei respective prin posta in plic nu se returneaza si cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:02, 4 August 2011
Cartea de munca se ridica personal sau prin imputernicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ... alina s alina s Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ca în aproximativ doua luni voi primi decizia la domiciliul care apare în dosar. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Refuz primire convocare cercetare disciplinara aijin aijin Buna ziua. Ce se intampla daca un salariat refuza sa semneze convocarea pentru cercetarea diciplinara si refuza si sa primeasca scrisoarea recomandata? (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)