avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie a Curtii de Apel necomunicata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie a Curtii de Apel necomunicata

O decizie a Curtii de Apel, care prevede nedizolvarea unui consiliu local de comuna, o actiune in care parti au fost o persoana fizica si consiliul local, trebuie comunicata primariei comunei respective de catre Curte ? sau ce trebuie sa faca primarul comunei respective ca sa poata convoca consiliul local? Primaria are comunicarea tribunalului, pentru dizolvarea consiliului cu 6 luni in urma, iar acum prin recurs, Consiliul Local este repus in drepturi, dar nu exista o comunicare in acest sens, doar ca se stie sentinta de pe site-ul Curtii de Apel. Ce trebuie facut ca sa poata fi convocat Consiliul Local? Poate si primarului sau secretarului comunei sa i se elibereze decizia Curtii de Apel prin solicitare? Sau ce trebuie facut in acest sens?
Cel mai recent răspuns: handa , utilizator 14:58, 29 August 2011
Faceti o cerere la Curtea de apel si solicitati un Certifict de grefa cu copie dupa minuta, ca sa puteti intra cu Consiliul Local in activitate imediat. Dupa ce se tehnoredacteaza Decizia si dosarul este inapoieat la Tribunal la fel faceti o cerere, prin care solicitati copii legalizate conforme cu originalul de la dosar (Decizia C.A), pentru ca Sentinta o aveti si va este favorabila. Succes.
Hotararile judecatoresti pronuntate in calea de atac a recursului nu se comunica partilor. Se comunica numai hotararile judecatoresti care pot fi atacate cu apel sau cu recurs (art. 261, alin. 3, teza I Cod procedura civila).
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Si eu am o hotarare pt anularea unui proces verbal si nu am hotararea finala, dupa recurs. Cei de la registratura mi-au spus ceva de o cerere timbrata, dar nu stiu cat si cum se depune, fiind si in alta localitate judecatoria. Cei de la Admin Fin imi solicita hot finala, pt anularea amenzii.Ma puteti ajuta?
Multumesc, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei in anulare vguta vguta Cererea de despagubire pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti s-a solutionat de catre Judecatorie care a admis-o, a fost atacata cu recurs de catre ... (vezi toată discuția)
Model cerere catre angajator.... eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca -um pot revizuii o hotarare definitiva, irevocabila, cu investire executorie RizeaCoralia RizeaCoralia am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)