Acum am gasit alte decizii care spun ca daca in cursul termenului de incercare al suspendarii conditionate se consuma o infr continuata, care se epuizeaza dupa expirarea termenului de incercare, avem recidiva postexecutorie, nu postcondamnatorie.
Nici nu stii ce sa mai crezi :)
In cazul in care se savarseste o infractiune dupa implinirea termenului de incercare al suspendarii conditionate a executarii unei pedepse anterioare, se retine starea de recidiva postexecutorie?
Acum am gasit alte decizii care spun ca daca in cursul termenului de incercare al suspendarii conditionate se consuma o infr continuata, care se epuizeaza dupa expirarea termenului de incercare, avem recidiva postexecutorie, nu postcondamnatorie.
Nici nu stii ce sa mai crezi :)
In cazul in care se savarseste o infractiune dupa implinirea termenului de incercare al suspendarii conditionate a executarii unei pedepse anterioare, se retine starea de recidiva postexecutorie?
carolina herera a scris:
Radutm a scris:
in cazul suplimentului de expertiza asa e...daca are indoieli asupra concluziilor raportului se pate dispune o noua expertiza...deci?
In cazul asta nu stiu daca se mai justifica mentinerea expertului.
nu vad de ce n-ar putea sa se mentina expertul...nu e specificata vreo interdictie in acest sens
in cazul in care, dupa condamnarea cu suspendarea conditionata, se descopera comiterea unei fapte continuate comise inainte de condamnare dar epuizate in cursul termenului de incercare ce se dispune: anularea sau revocarea suspendarii conditionate? Mersi.