avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Buna ziua! Daca mai intrati pe acest forum, va rog sa-mi spuneti se poate alege pt.studiu la INM alta limba straina decat cea studiata in facultate?Sau e obligatorie cea care apare in foaia matricola? Multumesc.
Nu e obligatoriu sa studiezi limba straina din foaia matricola. La institut ai de ales intre engleza si franceza. Atat. Optiunea o exerciti in prima saptamana de cursuri, cu ocazia unui test grila (prin care se repartizeaza auditorii pe nivele> incepatori - intermediari - avansati)

Cum poate înceta contractul de concesiune și aici mă refer la spațiul de sub bloc care aparține primăriei?
saandyf a scris:

Contractul de concesiune poate inceta prin renuntarea concesionarului la contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)