Me_Isa a scris:
Proba scrisa dureaza in jur de 3 ore. Prima parte este un mini interviu, aceleasi intrebari ca si la primul interviu, de ce vrei magistrat, ce te recomanda, ce experienta profesionala ai, care a fost cea mai stresanta experienta din viata ta. Te lasa 10 minute aici, dar daca nu termini mai poti completa pana la finalul intregului test.
A doua parte este de testare cognitiva, ai vreo 2 texte scrise si o problema analitica ( ca la rationament, dar mai usoare), si alte chestii de inteligenta, toate contra cronometru ( 3, 5, 7 minute pt 12 intrebari in medie). Urmeaza in cadrul celei de-a doua parti un test de capacitate decizionala, foarte tricky (tot contra cronometru). Intrebari de genul arunci o moneda de 10 ori, de 9 ori pica banul, o data marca, ce pica a 11-a oara.
A treia parte este formata din 3 chestionare cu intrebari de personalitate ( aici aveti cam 20 de minute de chestionar, timpul este suficient).
La interviu apoi se pun intrebari in functie de profilul psihologic care reiese din testul scris.
Multumesc din suflet. Sincer mi se pare greu. Iar daca as ajunge aici mi-as face probleme mai ales fiindca am auzit ca s-a si picat. :(