saandyf a scris:
Ice Hellene a scris:
xyzt a scris:
saandyf a scris:
Sunt incompatibile cu principiul irevocabilitatii doantiilor, clauzele:
a)care fac actul revocabil prin vointa donatorului
b)care obliga pe donatar la plata datoriilor pe care donatorul le va contrata in viitor
c)prin care donatorul isi rezerva dreptul de a dispune in continuare de bunul donat, dar numai daca donatorul a uzat de acel drept in timpul vietii sale
a,b
Eu spun doar a). La b) tb sa se specifice "nedeterminate". Eu stiu ca sunt compatibile cu acest principiu cele determinate.
rasp e a) si b) . Eu am luat tot doar a). Cred ca e corect chiar daca e partial...
Nu mi se pare normal sa fie corect un raspuns partial. Sper sa nu fie asa la examen! Tb sa specifice concret ceea ce vor, iar daca lasa loc la interpretari atunci sa anuleze grila. Faptul ca se poate raspunde cu "datorii viitoare determinate" (nu numai cele nedeterminate) face ca raspunsul sa fie partial gresit si partial corect. Mor de nervi la astfel de grile! Daca tot vor de la noi competenta, sa dea ei dovada mai intai ca pot formula niste intrebari corecte!
Scuzati nervii, dar ma gandesc (in idealismul meu) ca poate citeste cine tb tot ce scriem pe-aici.