avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
voi cum ati retinut cazurile de nerestituire a cautiunii?...e necesara sau nu condamnarea la pedeapsa inchisorii?Grila Udroiu 237 spune ca nu...in cod si carte zice clar ca se restituie cand se dispune condamnarea la ped inchisorii +art. 160(10) lit. b)...??

si inca una...toate infr contra infapt justitiei si de fals sunt de pericol abstract(fara agravanta de la falsul de monede si alte valori)?
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Radutm, utilizator
Radutm a scris:

voi cum ati retinut cazurile de nerestituire a cautiunii?...e necesara sau nu condamnarea la pedeapsa inchisorii?Grila Udroiu 237 spune ca nu...in cod si carte zice clar ca se restituie cand se dispune condamnarea la ped inchisorii +art. 160(10) lit. b)...??

Eu stiam ca, cautiunea nu se restituie atunci cand lib. provizorie este revocata pe motiv ca inculpatul a sav. din nou o infr. cu intentia, pt care este judecat sau urmarit. De aici nu ar rezulta ca trebuie condamnare.

Pe de alta parte, nu se restituie cand inculpatul este condamnat la ped. inchisorii(pt infr. pt care era arestat/liberat).
Asta daca am inteles eu bine ceea ce ai intrebat.
Va doresc multa bafta tuturor, si sa ne auzim cu bine !:):luck:
isis23 a scris:

Va doresc multa bafta tuturor, si sa ne auzim cu bine !:):luck:

Sa fie!!!! la fel si tie:):luck:
xyzt a scris:

Incheierile preparatorii in procesul civil pot fi atacate odata cu fondul? Sau pot fi atacate in vreun fel?

Parca am inteles ca ai tratatul lui Tabarca. Scrie la pag 497 sus.
Daca nu-l ai, vezi art 282 al 2.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)