Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Nu are nici o legătură cu circumstanțele... (care se pare că sunt prea „grele” pt a fi înțelese) :)
În legătură cu acel chestionar vroiam să spun că nu trebuie să-și facă probleme candidații pentru că orice ar scrie acolo nu are nici o influență asupra evaluării comisiei.
Scrie fiecare ceea ce simte că ar vrea să scrie sau ceea ce crede în legătură cu profesia pt care optează (eu de exemplu am scris că îmi doresc să-mi pot valorifica experiența acumulată până în prezent în noua profesie... dar, repet, oricum nu cred că a contat ce am scris acolo)
La interviu nu ceea ce scrii în acel chestionar e important ci felul în care dai dovadă de stăpânire de sine, de autocontrol și de o oarecare dezinvolura cu care poți chiar să improvizezi la un moment dat pe o temă dată.
Aceasta este impresia care mi-a rămas mie în legătură cu acest interviu.
DOMÉNIU, domenii, s. n. 1. Proprietate funciară feudală întinsă, care a stat la baza societății medievale în Europa Apuseană. 2. Sector al unei științe, al unei arte; sferă de activitate.
Ia uite Patrick, DEX-ul e de acord cu mine. Ce ai scris tu la domenii de interes mi se pare pe dinafara subiectului. E doar parerea mea si n-as vrea sa mai continuam sa ne contram aici. Eu am spus ce-am scris eu, tu ai spus ce-ai scris tu, acum fiecare o sa completeze cum considera.
si domeniu juridic de ce nu ar fi bine? mi se pare ca drept civil ar fi mai mult un subdomeniu...dar cum a zis patrick nu cred ca conteaza exact ceea ce scri acolo, are doar valoare informativa eventual te vor intreba ei daca nu inteleg ceva