avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie de vanatori
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie de vanatori

Trebuie sa infiintez o asociatie de vanatori. Etapele care trebuie parcurse le cunosc, am infiintat deja cateva asociatii, insa toate au fost asociatii sportive. Ma poate ajuta cineva in legatura cu infiintarea unei asociatii de vanatori ? Care ar fi diferentele, aspectele la care trebuie sa fiu atent ?

O alta problema, la scopul si activitatile asociatiei, in statut ce se poate trece? Are cumva cineva un model de statut sau act constitutiv pentru asociatie de vanatori ? Ma poate ajuta cineva cu o formulare juridica ?

va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2008
magyari, utilizator
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 11:31, 23 Februarie 2010
Pentru inceput constultati :
Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 (Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 944 din 22 noiembrie 2006) si Legea nr. 197/2007 pentru modificarea şi completarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 (Monitorul Oficial, Partea I nr. 472 din 13/07/2007)
Studiati Statutul Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (Monitorul Oficial, Partea I nr. 750 din 18/08/2005)
Pe site-ul [ link extern ]
gasiti STATUTUL-CADRU al organizaţiilor afiliate la A.G.V.P.S. din România un bun model nu numai daca doriti sa va afiliati la A.G.V.P.S. din Romania, ceea ce ar fi recomandabil pentru avantajele pe care vi le va conferi aceasta afiliere, ci pentru ceea ce urmeaza sa constituiti.
Succes!.
Ma poate ajuta cineva cu pasii pentru a infiinta o astfel de asociatie ? Trebuiesc anumite autorizari ? Ce acte presupune afilierea la AGVPS . Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa constate legalitatea eliberarii unei autorizatii de vanatoare? bukinst bukinst Ce autoritate este abilitata sa faca o expertiza pertinenta asupra unei AUTORIZATII DE VANATOARE eliberata in conditii dubioase de catre Asociatia de Vanatoare ... (vezi toată discuția)
Exercitarea vanatorii pe terenuri private sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.As dori sa stiu unde este reglementat dreptul de a exercita vanatoarea pe terenuri private?Mai exact daca un proprietar detine intre 50 si 100ha se ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)