avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma dizolvata din martie mai depune declaratiile ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma dizolvata din martie mai depune declaratiile fiscale pana la radiere?

o firma careia i-a iesit decizia de dizolvare din luna martie dar care nu a incheiat procedura de radiere mai depune declaratiile fiscale in continuare pana la radiere sau se considera ca deja inchisa.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:16, 8 August 2011
Dizolvarea reprezinta anuntuldisparitieie in plan juridic a unui subiect de drept, care isi pastreaza personalitatea juridica numai pentru operatiunile lichidarii. Prin urmare pana nu se dpune bilantul de lichidare , este bine sa depuneti declaratiile in continuare.
nu aveti contabil
logic este sa depuneti, pana la lichidare
sa nu uitati si de declaratia 101 daca sunteti platitor de impozit pe profit si bilantul contabil
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)
Radiere - termen de 30 de zile de la publicare in m.o.? ota ota Spuneti-mi va rog, daca Hotararea de lichidare a fost publicata in M.O. in data de 4 martie a.c. pot depune actele pentru radiere in data de 2 mai a.c. Va ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata mihail70 mihail70 O firma care a fost dizolvata si care are in concesiune terenul pe care este sediul firmei pastreaza in continuare concesiunea terenului sau nu ? In acest ... (vezi toată discuția)