avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratie 390 vies
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratie 390 vies

Buna ziua
Am si eu o intrebare privitoare la declaratia 390. Daca am o factura de la google pe luna iulie cu o prestare serviciu trebuie sa o declar ? 092 pana pe 5 si 390 vies pana pe 15?
Va rog sa ma ajutati.:((
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:56, 5 August 2011
se declara in 390 pana pe data de 15 august.
092 nu se depune intrucat achiziitiile de servicii intracomunitare nu schimba perioada fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie servicii din anglia (intracomunitare?) drbarbu drbarbu In luna Mai 2012 am platit online un serviciu de publicare de aplicatii pentru smartphone-uri. Furnizorul se afla in Londra, Anglia. Acesta inca nu mi-a emis ... (vezi toată discuția)
Declaratii pt. operatiuni intracomunitare ipi ipi Buna ziua, Sunt PFA - CAEN 6201 - norma de venit - neplatitor de TVA, inregistrat in \"scopuri de TVA\" si in \"Registrul operatorilor intracomunitari\". In ... (vezi toată discuția)
Declaratii tva codew codew Buna ziua, Sunt in curs de inregistrare pentru TVA. Am depus declaratia 070: trecere la TVA prin optiune. Am un contract cu o firma din UE. Prestez servicii ... (vezi toată discuția)