avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 58/1974
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 58/1974


buna ziua,sper sa primesc ajutorul cuvenit din partea dumneavoastra,descriu pe scurt problema mea doresc sa cumpar o casa care se afla in urmatoarea situatie,exista o chitanta de mana de vanzare a terenului,familia care a cumparat terenul,a decedat s-a facut masa succesorala si a aparut un certificat de mostenitor emis in anul 1987certificat de un notar de stat,in respectivul certificat este mentionat ca defuncta a dobandit dreptul fara titlul de proprietate,problema apare abia acum-mostenitorul(vanzatorul)ii revine intreaga masa succesoralacu exceptia terenului(inca o nelamurire a mea mai este un mostenitor care a fost de acord cu testamentulin calitate de nepot si fiica predecedata-deci nu mai are drepturi nu?)la final in certificat apare o nota in care este scris:terenul cuprins in masa succesorala trece in proprietatea statului conf.art30.leg.58/1974,daca se poate sa ma indrumati si pe mine ce se poate face ,cum trebuie procedat pentru obtinerea actului de proprietate,{am inteles ca se poate fara instanta(ordin al prefectului?!)cum se poate si ce ma indrumati sa ma complic este complicat sau nu,va multumesc pentru atentie si sper ca am explicat cum trebuie situatie pentru a fi inteleasa
Cel mai recent răspuns: valentin75 , utilizator 20:27, 4 August 2011
pentru a va da o varianta optima,va rog sa-mi prercizati in ce zona a tarii se afla acest teren
in bucuresti sector 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea58/1974 valentin75 valentin75 buna ziua,sper sa primesc ajutorul cuvenit din partea dumneavoastra,descriu pe scurt problema mea:doresc sa cumpar o casa care se afla in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire bun detinut in cota-parte de catre defunct newbluesky newbluesky Buna seara! Poate notarul public inscrie in certificatul de mostenitor un bun detinut de catre defunct in proprietate comuna cu alta persoana, in absenta ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajarea unei proprietati daca exista doar 2 succesori ... Alexandratuffin Alexandratuffin Cum se face partajarea unei proprietati daca exista doar 2 succesori - fiul decedatului si 1 nepot. Se imparte in mod egal sau fiul primeste mai mult? Alte ... (vezi toată discuția)