avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul ma poate obliga sa-mi iau concediu fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul ma poate obliga sa-mi iau concediu fara plata?

Sunt angajat la un spital municipal. Angajatorul ne obliga sa ne luam doua zile libere concediu fara plata pe luna din cauza fondurilor insuficiente primite de la Casa de Asigurari de Sanatate. Ma poate obliga angajatorul? Are nevoie de acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 6 Iulie 2013
Multumesc pentru raspunsuri!
Liderul de sindicat este mana in mana cu conducerea. Eu nu sunt membru de sindicat. Urmeaza sa primim o decizie referitoare la aceste reduceri de sporuri si concediul fara plata.
Cu permisiunea Dvs. voi reveni cu amanunte.
daca am contract pe o luna, am lucrat 4 zile si mi au spus sa raman in fara plata pana la expirarea contractului ce pot face?
In ce baza v-a spus asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare functionar public cristi_bb cristi_bb sunt functionar public in cadrul politiei comunitare slobozia.urmare a ordonantei de guvern la institutia din care fac parte ,se vor face disponibilizari. ... (vezi toată discuția)
Legea 329/2009 referitor la reducerea cheltuielilor cu personalul vodax vodax buna ziua, ma numesc cristi s si lucrez in domeniul medical (asistent medical) as dori sa intreb daca este prevazut undeva in aceasta lege ca 15.5% sa fie ... (vezi toată discuția)
Daca e concediu fara plata, stam acasa sau margem la munca? andreeaj andreeaj va intreb in numele tuturor asistentelor si infirmierelor dintr-un spital din Romania(unde totul e posibil).in luna aprilia ac au fost retinute din drepturile ... (vezi toată discuția)