avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lamurire cu privire la pensia alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lamurire cu privire la pensia alimentara minor

Am un minor incredintat spre crestere si educare in varsta de 16 ani luna aceasta, al carui tata ii plateste 25% din minimul pe economie pensie alimentara ( si asta pentru ca nu l-am lasat sa nu plateasca ) pe motiv ca nu are servici desi veniturile lui sunt altele. Mai nou , si-a infiintat o intreprindere individuala si as vrea sa stiu ce sanse ar avea copilul sa primeasca o suma mai mare la pensia alimentara avand in vedere ca tatal nu contribuie cu nimic altceva la cresterea si educatia copilului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:26, 8 August 2011
Puteti verifica la AFP ce venituri obtine pe firma ... daca sunt mai mari cereti majorarea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere cicinel cicinel am un copil major si continua studiile cum se calculeaza pensia alimentara este la o facultate particulara (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului intr-o relatie de concubinaj Vociulescu Cristiana Vociulescu Cristiana Buna seara, ma numesc cristiana am 23 de ani si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni dintr-o relatie de concubinaj.minorul a luat nastere cand eu aveam ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei de intretinere piscan_doina piscan_doina Am spre crestere si educare in urma unui divort o minora in varsta de 16 ani, pentru care primesc de la fostul sot o pensie alimentara de 200 lei lunar.Aceasta ... (vezi toată discuția)