Buna la toti.Am nevoie si eu de un ajutor mare de tot.Undeva prin anul 2005-2006
am avut un abonament la telefonie mobila cred ca pe atunci se numea altfel, daca nu ma inseala memoria,in fine.Atunci mi sa inchis abonamentul pe cale legala ne mai avand datorii asa mi- spus de la ghiseu duduia.Acum pe la inceputul anului 2011 am inceput sa ma trezesc cu instintari de plata de la o societate de recuperari creante cu datorie de 557 Ron catre firma de telefonie.Suma datorata era pe atunci de 70Ron si a crescut pana in anul curent la 557 Ron cu penalitati cu tot.Asa cum va spuneam am inceput sa tot primesc instintari pe care nu le-am bagat in seama pana acum cateva zile cand am primit o ultima instintare amiabila cum zic ei inainte de a fi preluat cazul de catre o firma de avocatura.A urmat un telefon de la o doamna de la firma asta care imi ziceam cum facem sa achit pe cale amiabila sau ma da in judecata direct,eu incercam sa-i explic ca nu am primit nici o instintare de vreo datorie catre [editat] in tot acest timp dar ea o tinea una si una ca cazul a fost inaintat catre firma lor si ei se ocupa de aceasta datorie ca eu in baza de date a firmei [editat] nici nu mai exist.Acum ce sa fac sa le platesc mi-a spus ca pot plati in mai multe transe doar sa platesc sa nu ajunga in instanta.Ce ma sfatuiti sa fac chiar nu exista nimeni sa verifice escrocheriile astea facute de [editat]chiar trebuie sa platesc in tot acesti ani nu am primit nici o instintare nimic(nici macar nui stiam ca am ramas dator).Multumesc
Nu platiti. Datoria ori nu exista, ori este prescrisa.
O stiu si ei. Nu incearca decat sa va intimideze.
Cu siguranta nu se va ajunge in instanta. Iar daca se va ajunge, sansele sunt in favoarea dvs.
Multumesc pentru raspuns am mai citit despre datorie prescrisa deci e valabila.O sa incerc sa sun la firma asta sa le comunic acest lucru sa vad ce mai gasesc de comentat si revin cu detalii,sau ce ma sfatuiti mai bine sa fac nu am chef de instanta chiar nu-mi sta in fire sper sa nu se ajunga acolo.Multumesc
Factura orange
zehan007
In 2002 am cumparat un telefon cu abonament de la orange, incheiat cu contract pe 2 ani. Dupa un an si 2 luni am renuntat la abonament si nu mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)