avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie 010 nedepusa la timp
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie 010 nedepusa la timp

Buna ziua!Daca am deschis un punct nou de lucru la 1 iulie si nu am depus 010 ce pot face sa nu platesc amenda?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:31, 21 Septembrie 2008
punctul de lucru este inscris la ORC? daca da mergeti la finante in 30 de zile sa il declarati. De obicei nu amendeaza pentru depasiri mici...cateva zile. Eu personal am declarat un punct de lucru dupa 45 de zile si nu s-a intamplat nimic.
Mergeti si declarati-l nu va fie frica. Ve-ti scapa fara amenda.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct lucru la finante valy_laur valy_laur AM DESCHIS UN PUNCT DE LUCRU LA ORC...DAR NU AM MERS SI LA FINANTE, EU STIAM CA DECLARA ORC LA FINANTE...TREBUIE SA MERG SI LA FINANTE????? DACA DA, CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)
Activitate sc suspendata. mai departe? ContSters40598 ContSters40598 Am obtinut pt o sc suspendarea activitatii pe 3 ani. Ce trebuie sa fac acum: sa merg si la Finante cu aceasta Incheiere emisa de ORC ? Multam.:coffee: (vezi toată discuția)