avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributiilor obligatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributiilor obligatorii

Buna ziua,
Nu sint angajat cu carte de munca dar am o propunere de a lucra cu contact de colaborare,unde societatea respectiva vireaza la stat impozitul pe profit de 16%.
Care este procedura legala si cum se face plata altor obligatii la stat(care sint acestea).Va multumesc,
Cu stima: Aurel
Cel mai recent răspuns: filipaurel , utilizator 13:49, 8 August 2011
Detaliati: ce munca ar urma sa prestati, cate ore pe zi?
Buna ziua,
Detalii despre activitate:1-2 pe zi dar frecventa este de 1-2 zile pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozite agent de asigurari Aurel Aurel Aurel Aurel De putina vreme am incheiat un contract de colaborare ca Persoana Fizica cu o societate de asigurari. Mentionez ca sunt angajat cu carte de munca in alt ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea depunerii declaratiei fiscale MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Am tot avut colaborari si in fiecare an am depus declaratiile fiscale. Acum insa, lucrez cu CM, unde mi ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - ghidul angajatorului / scutiri impozit Milotin Milotin Buna ziua, De curand am avut o discutie in contradictoriu cu cineva cu privire la scutirile de la impozit in cazul in care o firma angajeaza studenti si ... (vezi toată discuția)