avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de debit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de debit

se constitue debit suma de 1.448lei pt perioada 01.08.2008_31.07.2011.debitul provine din valoarea pensiei de invaliditate ca stagiu asimilat ceea ce implica scaderea stagiului potential acordat pt pensia de invaliditate.debitul se recupereaza in conformitate cu art107alin2din legea nr 263pe2010.prezenta constitue titlu executoriu . ce inseamna cami ia din pensie ce tr sa fac tel0728945160 ast lamuriri ms
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:24, 6 August 2011
Da, insemna ca va ia din pensie. Puteti contesta decizia in termen de 30 zile de la data cand vi s-a comunicat, la tribunalul in circumscriptia caruia aveti domiciliul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2011
ContSters103772, utilizator
da ati inteles bine, vi se va opri din pensie suma pe care trebuie sa o returnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie invaliditate amgliga amgliga Buna ziua, Mama mea a primit o Decizie privind recalcularea pensiei de invaliditate si crede ca buletinul de calcul este gresit in ceea ce priveste numarul ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate - stagiul potential raser raser - La intrarea in pensia de invaliditate, la 9.07.2004, sotiei mele i-a fost acordat un stagiu potential de 7 ani si 10 luni. La 1.07.2011, dupa 6 ani, 11 luni ... (vezi toată discuția)
Pensionare pt limita de varsta Berdila Berdila In aprilie 2013 am iesit la pensie dr invaliditate, in mai 2019 am iesit la pensie pt limita de varsta., cum este posibil ca ultima pensie sa fie mai mica ... (vezi toată discuția)